home | about me | contact

nieuws

02-01-2012

Beste Facebooker,

Vind je www.wuzzel.nl ook zo'n geweldige te gek gave site? Klik dan rechtsonder op de 'Like'-button. Magie en een klein beetje techniek zullen er dan voor zorgen dat er prompt een Wuzzel op je Facebookpagina verschijnt. Weten je Facebookvrienden ook meteen dat ze maar beter even op deze site kunnen kijken. Jij weet wat ze anders mislopen...

29-12-2011

Nieuw jaar, nieuwe site

Wuzzel blijft gewoon Wuzzel. Ook in 2012. De site van Wuzzel Creatives heeft echter een complete metamorfose ondergaan. Completer dan compleet: www.wuzzel.nl laat nu alle disciplines zien waarin ik me de afgelopen jaren heb bewogen. En waarin ik me ook in de toekomst mee bezig zal houden. Een site als deze had ik zelf technisch niet kunnen realiseren en daarvoor gaan dan ook alle welverdiende credits naar Jeroen Blankwaard.

25-12-2011

Nieuw schilderij: "Het Orakel"

Het Orakel

Wat geef je je grote broer, die alles al heeft? Op Eerste Kerstdag vond traditiegetrouw het kerstdiner met de familie plaats bij mijn broer Tim thuis. 'Thuis' betekende in dit geval zijn spiksplinternieuwe huis. Een dag van tevoren bedacht ik dat een schilderij letterlijk en figuurlijk op z'n plaats zou zijn. En zo geschiedde. Het Orakel is een zogezegd 'personalized' schilderij geworden. Tim, briljant ingenieur op de Research & Development afdeling bij Philips. Het schilderij spreekt verder voor zich. Dacht ik. (Materiaal: acrylverf op katoen. Afmetingen: 80 x 80 cm.)
pagina 'schilderij'

© 2018 Wuzzel Creatives